Bloemenwinkel Haarlem

Bloemenwinkel Haarlem: de bloemist geniet van de tevredenheid van de klanten.!

 In een bloemenzaak gaat het niet alleen om het afleveren van enkele bloemen en planten in een boeket of een bloemstuk, hoe mooi het ook kan zijn. Het is veel meer dan dat. Het is echt meer dan een beroep, noem het maar een passie. Soms ondergewaardeerd of ook onderschat. Bloemenwinkel B&A in Haarlem, je bloemist in de regio Haarlem, maakte er een echte erezaak van om het beroep van bloemist trendy te houden door alles te doen wat de klant verlangt. Hij heeft een vers en kleurrijk assortiment. Hij is creatief en stipt en volgt de nieuwste trends.

Wat zijn de gelegenheden om bloemen te laten bezorgen door B&A?

De ervaren bloemist bij B&A weet uit ondervinding wat een echte bloemenwinkel moet bieden. De waardering van hun klanten is niet alleen gesteund op het feit dat ze mooie bloemstukken en boeketten afleveren in hun bloemenboetiek of bij de geadresseerde thuis. Vertrouwen in een bloemenwinkel wordt ook gebouwd op het constante vriendelijk onthaal, de contactmogelijkheden met de winkel, en de bereikbaarheid.

De bloemenwinkel biedt verschillende diensten voor het comfort van de klant

Bij B&A delen ze hun passie met je door creatieve bloemcreaties en door je een ruime keuze aan planten te bieden voor alle mogelijke gebeurtenissen in een mensenleven. Maar om je nog beter van dienst te zijn en je nog meer tevreden te stellen, bieden ze je de volgende diensten aan:

  • aanvaarding van creditcards, cash betalen of met debetkaart
  • levering thuis of in je bedrijf, in de ruime omgeving van Haarlem
  • Online of telefonisch bestellen is perfect mogelijk
  • een up-to-date Facebook pagina met alle nieuwigheden
  • altijd trendy en op maat van de seizoenen

Mee met de golven van de seizoenen

Vanaf nu is het volop het seizoen van de tulpen aan het worden. De tulpen in B&A stralen frisheid, robuustheid en kleur uit, wat je doet denken aan de lente nog voor die begonnen is. Elke dag is er een nieuwe voorraad tulpen beschikbaar. Ook tulpen met nieuwe vormen en kleur, pas geplukt op de Nederlands velden. Ze zijn er in bijna elke kleur en kunnen franjes, groene strepen en dubbele bloemen hebben die op pioenen lijken.

Bloemen voor alle gelegenheden

Meestal ga je naar de bloemenwinkel om iemand een plezier te doen. Maar ook in droevige tijden, bijvoorbeeld bij zware zieke of zelfs overlijden, staat B&A volledig tot je dienst. Bloemstukken voor uitvaarten worden gemaakt op maat van de klant en met respect voor de overledene. Het is echt specialistenwerk om je medeleven te kunnen uiten tegenover de familie.

Je bloemenwinkel in Haarlem staat tot je beschikking om aan je verwachtingen te voldoen. Ga eens langs bij B&A om hun uitgebreid assortiment planten en bloemen te ontdekken? Je kunt daar bestellen, maar ook achteraf, telefonisch of online.

Neem contact met ons op